Wilting Bouwservice BV
PRINT DEZE PAGINA

BEDRIJFSPROFIEL

AANNEMINGSBEDRIJF HOOGENBERG VERDER ALS WILTING BOUWSERVICE SAMEN MET BOUWBEDRIJF STOFFERS

Een nieuw bedrijf met bekende, vertrouwde gezichten.

Harry en Hanny Wilting zijn sinds 1 januari 2016 officieel gestopt met Aannemingsbedrijf Hoogenberg BV te Appelscha. Er wordt nog wel een tijdje doorgegaan onder de naam Wilting Bouwservice. Er is gekozen voor een nauwe samenwerking met Bouwbedrijf Stoffers uit Ekehaar.

Harry Wilting is al ruim 40 jaar verbonden aan Hoogenberg. "Ik kijk met erg veel plezier terug op deze periode, maar gezien diverse ontwikkelingen in de wetgeving en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd hebben we besloten om te stoppen" vertelt de 65-jarige ondernemer.
Helemaal loslaten kan hij zijn bedrijf nog niet. Lopende zaken worden voortgezet en afgerond als Wilting Bouwservice. "We willen langzaam gaan afbouwen, maar voorlopig kan men nog gewoon bij ons in Appelscha terecht".
Dat geldt ook voor nieuwe projecten. Deze klussen zullen worden uitgevoerd in samenwerking met Bouwbedrijf Stoffers uit Ekehaar en Hooghalen. 
Het gehele personeelbestand van Hoogenberg BV (in totaal 6 werknemers) zijn sinds januari in dienst bij Henk en Agnes Stoffers.
Het bedrijf blijft op de locatie aan de Industrieweg 6 in Appelscha gevestigd.

Wilting: "Het geeft ons een goed gevoel ons bedrijf op deze manier met de vertrouwde auto's en gezichten te kunnen voortzetten.